Ratastega tööriistakastid

Informatsioon

Brändid

E-hind Hea pakkumine !
Ratastega tööriistakast / 3 osa / max 45kg

Ratastega tööriistakast / 3 osa / max 45kg

IU9H202

Hogert technik (Saksamaa)

Uus toode

E-hind: 192,39 € koos maksudega

Hind on kehtiv vaid e-poest ostes.

Rohkem infot

3-osaline moodul tööriistakast ratastel. Kolm eraldi, moodul sahtlitega tööriistakasti ja mahukas sektsioon võimaldavad hoida kuni 45 kg tööriistu. Kompaktsed mõõtmed, paigaldatud rattad ja teleskoopiline kokkupandav käepide võimaldavad seda autoga transportida ja töökohale toimetada. Seetõttu sobib see suurepäraselt hooldusettevõtetele, autotöökodadele, aga ka iga isetegija huvilise garaaži. Suurepärane lahendus professionaalidele, kes hindavad liikuvust, turvalisust ja funktsionaalsust.

> tahke metallkonstruktsioon plastikust külgedega;
> sisseehitatud rattad võimaldavad tööriistakasti kiiret ja mugavat transportimist töökohale;
> sisseehitatud kokkupandav alumiiniumist teleskoopkäepide;
> metallist külgmised kinnitus- ja kinnitusdetailid;
> väikesed mõõtmed ja kaal;

3 segmenti - võimalus kasutada igaüks neist iseseisvalt:
> ülemine kast mõõtudega 420 x 220 x 150 mm ja tõstevõime 20 kg, metallist kinnitusdetailidega. Ülemisel kaanel on 2 läbipaistva kaanega eemaldatavat karpi, millest igaühel on 5 sektsiooni väikeste osade ja tarvikute jaoks ning tööriistade salv. Karbil on väljatõmmatav plastikust kandekäepide ja külgmised käepidemed hõlpsaks tõstmiseks ja teisaldamiseks. Samuti on see varustatud libisemiskindlate kummipaeltega, mis takistavad kasti libisemist, näiteks autoga transportimisel.
> keskmine kast 2 sahtliga, mis on paigaldatud kuullaagritega rööbastele. Iga sahtli mõõtmed on 390 x 215 x 60 mm, tõstevõime on 5 kg. Lameda soonega tööpind, mis on kasulik elektriliste tööriistadega töötamisel. Karbil on väljatõmmatav plastikust käepide kandmiseks.
> kallutatava suure sahtliga alumine kast, mõõtmed 410 x 210 x 280 mm ja tõstevõime 15 kg, on fikseeritud rattad, teleskoopkäepide ja täiendav kandekäepide.

Samas kategoorias on veel 7 toodet :